Ο συγγραφέας Andrew Lane στο Mastermind

 In Εκδηλώσεις

Μυστήριο, αγωνία και δράση: Ο Σέρλοκ Χόλμς στα νιάτα του. Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Mastermind διοργάνωσαν από κοινού, μια βραδιά για τους λάτρεις του Σέρλοκ Χολμς, του διασημότερου ντετέκτιβ παγκοσμίως με αφορμή την επίσκεψη του Βρετανού συγγραφέα των περιπετειών του νεαρού Σέρλοκ, Andrew Lane στην Αθήνα.

Ήρωας ευφυής, αναλυτικός, ψυχρός και απόμακρος από τους ανθρώπους. Ευτυχώς για τον Σέρλοκ, ο Κόναν Ντόιλ προνόησε να του δώσει ένα ανθρώπινο αντίβαρο, με τη μορφή του πιστού Δρ Τζον Γουάτσον και των Ατάκτων της Μπέικερ Στριτ, των παιδιών που όργωναν τους λονδρέζικους δρόμους αναζητώντας στοιχεία και πληροφορίες για λογαριασμό του διάσημου ντετέκτιβ.

Παρά τη δεινότητά του στην επίλυση μυστηρίων, ο Σέρλοκ Χολμς είχε κάποιες σημαντικές αδυναμίες χαρακτήρα και γνώσης, οι οποίες καθιστούσαν ορισμένες υποθέσεις «ανάξιες» του ιδιαίτερου μυαλού του. Αυτές τις υποθέσεις καλούνται να λύσουν οι συμμετέχοντες, σε ένα παιχνίδι διαδραστικής αφήγησης και επίλυσης γρίφων, αξιοποιώντας το κυριότερο εργαλείο του μεγάλου ντετέκτιβ: τη λογική! Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν ενεργά στην ιστορία που συντόνιζε ο συγγραφέας και μεταφραστής του Andrew Lane Ανδρέας Μιχαηλίδης.

6

Η σειρά «Οι περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χολμς» του Andrew Lane κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε μετάφραση Ανδρέα Μιχαηλίδη.
http://www.metaixmio.gr/products/2153–.aspx

#Young_Sherlock_Holmes

1

4

5

2

3

Recent Posts