Πάρτι στο Mastermind

 In Για παιδιά

Αν θέλετε να οργανώσετε ένα ξεχωριστό πάρτι για παιδιά, το Mastermind προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο διασκέδασης. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μια … αποστολή παίζοντας σε ένα δωμάτιο απόδρασης , ή λύνοντας το μυστήριο σε ένα από τα φορητά μας παιχνίδια.

Στον ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις χώρο του Mastermind, η διασκέδαση συνεχίζει με δραστηριότητες ανάλογες της ηλικίας των παιδιών.

Σε συνεργασία με café που βρίσκονται πλησίον του Mastermind, οι γονείς μπορούν να πιουν τον καφέ τους και να περάσουν επίσης όμορφα, όσο τα παιδιά διασκεδάζουν. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130344996.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες των 6.

Τα παιχνίδια που προτείνουμε, είναι:

Το Thomas Crown https://themastermind.gr/escape-room-athens-thomas-crown/
Το  Follow the white rabbit https://themastermind.gr/escape-room-athens-alice/
Και τα φορητά παιχνίδια-γρίφων  https://themastermind.gr/forita-paixnidia/

Τα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν τα παιδιά, διαμορφώνονται ειδικά για τις ηλικίες τους χωρίς να χάνουν καθόλου σε σασπένς και περιπέτεια. Είναι κατάλληλα,  με περισσότερη βοήθεια από όση για ενήλικο κοινό, με την συμμετοχή του game master ως συνεργάτη-συνεργού.

Τα παιδιά, χωρισμένα σε ομάδες μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι ή δύο. Για το ενδεχόμενο που δύο ομάδες παίξουν από δύο παιχνίδια, συνολικά 4 παιχνίδια δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης του πολυχώρου που έχουμε,  για άλλη μια ώρα, χωρίς έξτρα χρέωση, για φαγητό ή γλυκό.

Σχετικά με το φαγητό, είναι δικής σας επιλογής. Εμείς απλά παραχωρούμε τον χώρο για άλλη μια ώρα.

Δείτε εδώ και ένα σχετικό άρθρο

Στο Mastermind, δεν υπάρχει δυνατότητα παραμονής των γονέων αλλά συνήθως επιλέγουν ή απλά να αφήσουν τα παιδιά και να έρθουν προς το τέλος να τα παραλάβουν, ή να περάσουν την ώρα τους σε κάποιο από τα πέριξ καφέ.

*όσο πιο έγκαιρα γίνει η κράτηση, τόσο πιο ευελιξία θα υπάρχει στη διαθεσιμότητα ημέρας και ώρας.
*Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή & Σαββατοκύριακο είμαστε ανοιχτά από 16:00-00:00 οπότε μπορείτε να δείτε και από κοντά τους χώρους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις-κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
2130344996,  6937363603

ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1
4  6
1
2  ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ

Το κορίτσι του πάρτι ήταν υπέροχο…Σαν τους γονείς του <3

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΤΙ

Recent Posts