Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ό,τι Λάμπει…

2 Νοεμβρίου, 2016 @ 9:30 μμ - 11:30 μμ

Ιστορίες από τη Βικτωριανή εποχή

 

Στα Χρόνια του Κόναν Ντόιλ

Ο Σέρλοκ Χολμς είναι ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ της λογοτεχνίας: ευφυής, αναλυτικός, ψυχρός και απόμακρος από τους ανθρώπους. Ευτυχώς για τον Σέρλοκ, ο Κόναν Ντόιλ προνόησε να του δώσει ένα ανθρώπινο αντίβαρο, με τη μορφή του πιστού Δρ. Τζον Γουάτσον και των Ατάκτων της Μπέικερ Στρητ, των παιδιών που όργωναν τους λονδρέζικους δρόμους αναζητώντας στοιχεία και πληροφορίες για λογαριασμό του διάσημου ντετέκτιβ.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαλευκάνουν ένα μυστήριο στο Λονδίνο του Σέρλοκ Χολμς, σ’ ένα παιχνίδι διαδραστικής αφήγησης και επίλυσης γρίφων, αξιοποιώντας το κυριότερο εργαλείο του μεγάλου ντετέκτιβ: τη λογική!

Οι απίστευτοι ισχυρισμοί ενός άντρα, πως πέτυχε την πολυθρύλητη μεταστοιχείωση κοινών μετάλλων σε χρυσό, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της καλής κοινωνίας του Λονδίνου. Αναζητώντας χρηματοδότες να επενδύσουν στην ανακάλυψή του κι επιθυμώντας ν’ αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του, έχει προσκαλέσει εκλεκτούς καλεσμένους σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Οι καλεσμένοι αυτοί είστε εσείς, καθώς κι ένας ιδιόμορφος άνδρας, που ακούγεται πως δεν είναι άλλος από τον φημισμένο ντετέκτιβ της Μπέικερ Στρητ…

 

Συντονιστής/Αφηγητής: Ανδρέας Μιχαηλίδης
Κόστος συμμετοχής: 12 ευρώ/άτομο
(συμπεριλαμβάνεται χυμός ή κρασί και ελαφρύ σνακ).
Απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης έως Τρίτη 1η Νοεμβρίου-περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

….Ακολουθήστε την εκδήλωση στο facebook 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Νοεμβρίου, 2016
Ώρα:
9:30 μμ - 11:30 μμ
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,